Jucad trolleys

JUCAD is nu verkrijgbaar bij golfplaza. Om meer te weten te komen hoe deze trolley werkt en wat de voordelen zijn bent u welkom in onze winkels. Jucad is de meest populaire electrische exclusieve golftrolley van Duitsland. Deze trolleys worden in Duitsland gefabriceerd en hebben dus ook de duitse degelijkheid. Naast de golftrolleys heeft Jucad nog een uitgebreide lijn accessoires. Jucad golftas, Jucad Paraplu, Jucad opbergtas, Jucad scorecardhouder, Jucad asbak, Jucad stoeltje, Jucad lader, Jucad GPS houder. Deze Jucad accessoires zijn allemaal verkrijgbaar en toe te voegen in de Golfplaza Jucad configurator. Na uw keuze in de juiste Jucad sturen wij een scherpe offerte en nodigen wij u uit voor een demonstratie.

Deze golftrolley hebt u voor het leven en met de strakke designs en de mogelijkheid om uw trolley zelf samen te stellen hebt u een unieke trolley in uw bezit.

Klik hier voor onze JUCAD catalogus

Stel hier zelf uw JUCAD samen met onze configurator

 

JuCad drive SL Travel

Met zijn 5,9 kg is de JuCad drive SL Travel eveneens een vlieggewicht onder de trolleys. Gemaakt van hoogwaardig titanium met een edele gesatineerde oppervlakte biedt deze trolley u sportieve elegantie en maximale flexabiliteit. De JuCad drive SL Travel beschikt over een aanvullende steekverbinding waarmee de pakketgrootte geminimaliseerd wordt naar slechts 65x35x15 cm. Hierdoor past hij niet alleen in elke sportauto, maar kan hij ook meegenomen worden in de travelcover. Een milieuvriendelijk lithium highperformance accu met een capaciteit tot 45 holes wordt onopvallend opgeborgen in de golftas. Het intelligente JuCad Traction-System bestaand uit een permanente tweewiel aandrijving met 2 hightech motoren en een elektronisch remsysteem biedt optimale rijeigenschappen op heuvelachtige baanomstandigheden. De comfortabele draaischakelaar (gashendel), voor de vrijloop en het voorwaarts/achterwaarts rijden en de nuttige vooruitloopfunctie geven de trolley een bijzonder kenmerk. Uiteraard garandeert de elegante elektrische trolley, ondanks z’n gering gewicht, absolute stabiliteit en is zoals alle JuCad modellen ook geschikt voor zware golftassen.

JuCad Titan Classic

Een onweerstaanbare aanbieding, dat uw rondje golf nog mooier en ontspannender maakt. Dankzij het snelle en handzame klapmechanisme is deze driewieltrolley in een handomdraai gereed voor de golfronde. Deze lichtgewicht is geschikt voor elke formaat golftas en voor elke gewicht van de tas en biedt met de in hoogte instelbare stuurstang steeds de perfecte ontlasting voor uw spieren. Laat u enthousiasmeren door het gemak en de sportiviteit van deze trolley, met zijn titanium oppervlakte en de comfortabele lichtloop wielen. Op bergachtig terrein zorgt de optioneel verkrijgbare vastzetrem voor een veilige stand.

 

 

JuCad Carbon Drive

De JuCad Carbon Drive met zijn unieke, licht glanzende oppervlakte onderscheidt zich eveneens door zijn functionele bediening en hoogwaardige verwerking. Door zijn elegante lijnen zonder zichtbare kabels, batterijen en motoren werkt de carbon JuCad Drive met full-carbon frame zo sierlijk als een niet-aangedreven trolley. Met slechts 5,5 kg is de lichtgewicht een absolute leider onder de elektrische trolleys! Ondanks dat is er geen gewicht limiet voor de golftas. Met de traploze gashendel wordt de JuCad Carbon Drive in beweging gezet en biedt het beste rijcomfort door zijn beproefde JuCad techniek. De krachtige traction aandrijving kan zodoende ook in heuvelachtige condities zijn rijcomfort bewijzen. Na afloop van de golfronde is de trolley in een paar handgrepen snel en vlak in te klappen en kan in de trolleylocker of in de kofferruimte opgeborgen worden.

 

JuCad Phantom Titan

Als een fantoom glijdt de JuCad electrische titanium trolley op zijn niet te vergelijken design velgen over de fairway. De wereldwijd unieke, volledig uit carbon bestaande, single spaak wielen van de JuCad Phantom zijn op zich al een sensatie. Met deze velgen en het slanke titaniumframe, benadrukt door de bekende eenzijdige swingarm van het voorwiel en de elegante stuurstang met traploze snelheidsregelaar, lijkt de trolley een zwevende verschijning. Met dank aan de comfortabele opvouwtechniek is de trolley in luttele seconden super vlak samen te vouwen en op te bergen. Het beste rijcomfort wordt gewaarborgd door het extreem stijve titanium-frame en de krachtige en stille 48V aandrijfsysteem met de functies vooruit, achteruit, neutraal en automatisch vooruitloop. Optioneel kan deze trolley ook nog voorzien worden van een afstandsbediening. Een bijzonder hoogtepunt is het JuCad Powerlock-Systeem, waarmee gelijktijdig de bovenste baghouder en de stuurhendel vast gezet worden. De JuCad Phantom Titan wordt geleverd inclusief een extra platte draagzak.

 

JuCad GT

Met deze sportwagen komt de passie van  Le Mans in de golfronde! De JuCad GT, waarvan het frame van puur carbon is, brengt de dynamiek en techniek van de race sport op het parcours! De legendarische blauw-oranje betoverd de golfspeler en beloofd een puur formule 1 gevoel. Het onderscheidend ontwerp van JuCad blijft door de duidelijke lijnen en de elegante en tevens stabiele lichtloop wielen behouden.

Deze serie trolleys van het model JuCad Carbon Travel is wereldwijd gelimiteerd en elke trolley wordt met de gewenste nummer, indien beschikbaar, geleverd. Beleef met de JuCad-GT maximaal rijplezier met de bewezen JuCad techniek! De JuCad GT is als manuele trolley en als elektrische trolley verkrijgbaar. Zijn technische eigenschappen zijn gelijk aan de JuCad Carbon 3-wiel of de JuCad Carbon Travel.
 
 

JuCad Black Mamba

Met deze special edition spreek de kracht van het design voor zich!

Onder de matzwarte oppervlakte schittert het edele materiaal titanium, dat opgeselecteerde plaatsen zichtbaar blijft. Het elegante ontwerp vervolmaakt het unieke uiterlijk van de Black Mamba. Ook functioneel biedt dit model maximale comfort. Met zijn mini pakketgrootte van slechts 65x35x15cm, de comfortabele titanium draaischakelaar voor de functies vooruit, achteruit en vrijloop en de in as geïntegreerde stille tractiemotoren komen de eigenschappen van de Black Mamba overeen met die van de JuCad drive SL Travel - in hoogste kwaliteit van de JuCad.

JuCad Junior

De technische eigenschappen van dit speciaal model voor kinderen komen overeen met die van de „grote broer“, de edelstalen JuCad Edition. De eenvoudig te manoeuvreren lichtgewicht met zijn kleine pakketgrootte is daarom ook het perfecte instapmodel voor de jongste golfer. De in hoogte verstelbare stuurstang van de trolley komt aan de behoeftes van de kinderen tegemoet en zorgt er voor dat het kind tijdens het duwen en trekken van de trolley met tas geen last van de rug krijgt. Met de JuCad Junior wordt het golfen voor uw kinderen een kinderlijk eenvoudig plezier. De JuCad Junior is ook met een derde wiel of als elektrische trolley te krijgen.


Een investering zonder waarde verlies.

De modellen JuCad Junior en JuCad Junior Drive kunt u bij d aankoop van een opvolger van hetzelfde materiaal tegen de eerder betaalde nieuwprijs inruilen.

 

 

Filteren

1 artikelen