Succes is een keuze!

Net als in het leven draait het in de golfsport ook om juiste keuzes maken. Wij willen u hierbij helpen. Wij willen het onze klanten gemakkelijk maken het beste te kiezen. De beste artikelen, de beste kwaliteit, de beste prijzen en de beste keuzes voor uw complete golfuitrusting.

De kernwaarden van het familiebedrijf Golfplaza zijn al bijna 25 jaar bepalend voor onze bedrijfscultuur. Omgang met onze klanten en de veranderingen in hun wensen staan bij Golfplaza centraal.

Kennis

We zijn professionals. U kunt van ons verwachten dat we oprecht geïnteresseerd zijn in uw wensen. Daarom luisteren wij altijd goed naar onze klanten. Onze medewerkers weten wat voor u nodig is om succesvol te zijn. Dit omdat ze hun vak vanuit de passie voor de golfsport goed kennen. Professionals die door Leveranciers en Clubfitting-cursussen in de UK opgeleid zijn om alle aspecten binnen hun eigen kennisgebied tot in de puntjes te beheersen. Zo weet u dat u altijd de juiste uitrusting aanschaft. Kom naar eens naar onze ruim opgezette golfwinkels of maak een afspraak om samen met onze clubverkopers het juiste materiaal aan te schaffen.

Service

Golfplaza gelooft in dienstverlening. Ook de nazorg nadat u met de door u aangeschafte producten de baan ingaat. Wij geven 60 dagen zichttermijn waarbinnen u het product nog kunt omruilen. Bij alle aangeschafte artikelen willen wij dat u hiermee uiterst tevreden bent en dat ook blijft. Mocht u na gebruik toch nog niet geheel tevreden zijn dan helpen wij u met het zoeken naar een gepaste oplossing. Wij doen wat we beloven en dragen zo bij aan uw succes.

Vertrouwen

Zowel online als in onze Megastores hanteren wij alle regels die het grootste en meest betrouwbare thuiswinkelorganisatie van dit moment. Thuiswinkel.org stelt de regels die wij als winkelier moeten hanteren om de klant op correcte wijze te bedienen. Dit is voor Golfplaza louter ter ondersteuning dat onze kernwaarden succesvol zijn.

Wij zijn door alle leveranciers geselecteerd om het predicaat "Official retail partner" te gebruiken. Dit wil zeggen dat al onze producten origineel zijn en door de fabrikant ondersteund worden. Alle garanties worden nageleefd omdat onze producten met de door de fabrikant meegeleverde kwaliteitsborging aan Golfplaza wordt uitgeleverd. Pas op voor namaakartikelen op het internet. Twijfelt u over een op internet aangeboden product, laat het ons weten. Wij hebben directe lijnen met de officiele fabrikanten van oa Callaway, Taylor made, Ping, Titleist, Nike Golf, Cobra Golf. 

Klantenwaardering

We waarderen onze klanten en gaan voor de lange termijn. Zo worden al onze klanten door ons beloond. Wij hebben een loyaliteitssysteem waarmee u kunt sparen voor extra korting of gratis artikelen. Een klantenkaart waarmee u veel extra voordeel behaalt. Speciale klanten koopavonden, prijzen winnen, korting op greenfees in binnen- en buitenland. Met de Golfplaza clubkaart heeft u een juiste keuze gemaakt. Al uw aankopen en bonuspunten worden in een veilige persoonlijke klantomgeving opgeslagen. Dit is altijd handig voor garantie, verzekering of geplande servicebeurten voor uw producten.

Streven naar perfectie

Omgang met onze klanten en de veranderingen van hun wensen staan bij Golfplaza centraal. We zijn altijd op zoek naar verbetering en vernieuwing. U als klant kunt ons hierbij helpen. Laat een waardering achter op onze klanttevredenheidsmonitor powered by Thuiswinkel.org. Als u tevreden bent, maar vooral als u ontevreden bent. Zo helpt u ons om onze klanten te helpen met de juiste keuze.

Ga hiervoor naar: https://www.kiyoh.nl/golfplaza_nl/