Vacature: Allround verkoper Golf - Eindhoven

Kom jij werken bij de gezelligste golfspecialist van Nederland?

Golfplaza is met 4 winkels in Nederland al meer dan 28 jaar een van de grootste retailers op het gebied van golfartikelen. Kom jij team Eindhoven versterken?

 

Wij zijn voor filiaal Eindhoven per direct op zoek naar een enthousiaste allround verkoper.

Affiniteit met golf is mooi meegenomen maar absoluut geen must.

Als allround verkoper geef je onze klanten goed advies binnen alle productgroepen. Gaandeweg gaan we je helemaal klaarstomen om allround te worden. Van schoenen tot golfclubs. Zowel intern als extern volg je geregeld trainingen zodat je jezelf de wereld van Golf eigen maakt. Als je enthousiast en leergierig bent komt het helemaal goed.

Functie eisen

Wat kun je verwachten

Algemene informatie

Golfplaza, gevestigd in hartje Eindhoven is het adres voor golfartikelen. Het assortiment is super uitgebreid en alle grote merken zijn hierin vertegenwoordigd. In onze ruim opgezette winkel staan alle artikelen overzichtelijk opgesteld. Je komt er echt ogen te kort want keuze is er in overvloed! Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit honderden tassen, putters, losse clubs, complete sets en accessoires. Ook in kleding en schoenen zijn we ruim gesorteerd. Service en garantie vinden wij zeer belangrijk, maar ook het adviseren alvorens u een nieuwe uitrusting aanschaft. Je gaat werken in een fantastisch en gezellig team, en je zult je snel thuis voelen.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie stuur dan je sollicitatie met CV naar robert@golfplaza.nl. Als je twijfelt mag je altijd een dagje mee komen draaien om te bepalen of dit iets voor je is.

Golfplaza Eindhoven
Geldropseweg 87
T: 085 - 0760600