Assistent filiaalmanager/clubverkoper

Golfplaza is met 4 winkels in Nederland al meer dan 28 jaar een van de grootste retailers op het gebied van golfartikelen. Kom jij team Eindhoven versterken?

Wij zijn voor filiaal Eindhoven per direct op zoek naar een enthousiaste Assistent filiaalmanager/clubverkoper

Als Assistent Filiaalmanager verdeel je de leidinggevende taken samen met de manager en ben je een van de gezichten in de winkel. Je geeft als verkoper onze klanten goed advies binnen alle productgroepen. Zowel intern als extern volg je geregeld trainingen zodat je snel allround wordt.

Functie eisen
Affiniteit met de golfsport is geen noodzaak maar wel een pre.

Wat kun je verwachten

Algemene informatie
Golfplaza, gevestigd in hartje Eindhoven is het adres voor golfartikelen. Het assortiment is super uitgebreid en alle grote merken zijn hierin vertegenwoordigd. In onze ruim opgezette winkel staan alle artikelen overzichtelijk opgesteld. Je komt er echt ogen te kort want keuze is er in overvloed! Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit honderden tassen, putters, losse clubs, complete sets en accessoires. Ook in kleding en schoenen zijn we ruim gesorteerd.  Je gaat werken in een fantastisch, gezellig team en je zult je snel thuis voelen.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie stuur dan je sollicitatie met CV naar robert@golfplaza.nl. Als je twijfelt mag je altijd een dagje mee komen draaien om te bepalen of dit iets voor je is.

Golfplaza Eindhoven
Geldropseweg 87
T: 085 - 0760600