Terugblik Golden Glove Awards 2017

 

Golfplaza Rijswijk presenteerde op vrijdag 28 oktober de uitreiking van de Golden Glove Awards. Deze werden uitgereikt aan de prijswinnaars van de 3 verschillende categoriëen:

De Golden Glove Award voor de Beste Amateur Golfer ging naar: Henk Simonis van Golfbaan Leeuwenbergh. Rick Logmans van Golfbaan Leeuwenbergh nam de prijs van de Beste Pro mee naar huis. Joep Mokkink van de Rijswijkse golfclub werd bekroond als Beste Aanstormend Talent. 

Bezoekers konden, onder het genot van een hapje en een drankje, niet alleen genieten de spectaculaire uitreiking van de Golden Glove Awards, maar van nog veel meer activiteiten:

Na de Golden Gloves uitreiking was er volop gelegenheid de modecollectie te bekijken, te passen en eventueel aankopen te doen. Ook kreeg men speciaal op deze avond 10 procent korting op de nieuwe collectie.

Het personeel van Golfplaza had ook dit jaar weer hun uiterste best best gedaan en de winkel zag er zeer feestelijk uit. Het "familie" thema van deze avond  kwam terug in de toespraak van de Heer Baars (filiaal manager Golfplaza Rijswijk). 

Kortom; Het was een zeer geslaagde top avond, zoals we van Golfplaza Rijswijk gewend zijn.

Bekijk hier de foto's van de Golden Glove Awards.