Retourneren en ruilen

Het product voldoet niet aan uw verwachtingen. Wat moet ik doen? U kunt het product binnen 30 werkdagen terugsturen, mits in originele staat en verpakking , indien redelijkerwijs mogelijk.  U  betaalt zelf de verzendkosten voor het terugsturen van het product. Het is helaas niet mogelijk het product bij de chauffeur om te ruilen of mee terug te geven. Via het herroepingsformulier kunt u de producten aan ons retourneren. Download het formulier via deze link.

Afleveradres retouren:

GolfPlaza Eindhoven

Geldropseweg 87

5611 SE Eindhoven

T 040 - 211 48 23

klantenservice@golfplaza.nl

 

Is uw bestelling niet compleet, is er iets stuk of ontbreekt er een onderdeel? Neemt u dan contact met ons op. Wij zullen u adviseren en helpen het probleem op te lossen.

Vraag over garantie of klacht over uw bestelling? Neemt u dan contact met ons op. De wettelijke garantieperiode verschilt per product.

Wanneer krijg ik mijn geld terug? Het verwerken van een retourzending duurt ongeveer een week. Het totaalbedrag wordt teruggestort naar uw bankrekening. Wacht uw volgende rekeningoverzicht af. Staat uw retourzending daarop niet verwerkt, neem dan contact op met de klantenservice