Retourneren en ruilen

Indien een product niet aan uw verwachtingen voldoet en u wilt deze retour sturen dient u het geleverde product binnen 30 dagen mits in originele staat en verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, terug te sturen naar Golfplaza of in één van onze winkels af te geven. indien u het product terugstuurt zijn de verzendkosten voor u zelf. Het is helaas niet mogelijk het product bij de chauffeur om te ruilen of mee terug te geven.

Via het herroepingsformulier kunt u de producten aan ons retourneren. Download het formulier via deze link.

Afleveradres retouren:

GolfPlaza Vianen
Stuartweg 1a
4131NH, Vianen


T 085 - 0760600

klantenservice@golfplaza.nl

Is uw bestelling niet compleet, is er iets stuk of ontbreekt er een onderdeel? Neemt u dan contact met ons op. Wij zullen u adviseren en helpen het probleem op te lossen.

Vraag over garantie of klacht over uw bestelling? Neemt u dan contact met ons op. De wettelijke garantieperiode verschilt per product.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Het verwerken van een retourzending duurt ongeveer een week. Het totaalbedrag wordt na ontvangst van het artikel binnen een termijn van 2 weken teruggestort naar uw bankrekening. Wacht uw volgende rekeningoverzicht af. Staat uw retourzending daarop niet verwerkt, neem dan contact op met de klantenservice.