Klachten levering

Garantie procedure
Wij staan achter de producten die wij leveren. Desondanks kan het een enkele keer voorkomen dat een product toch niet goed blijkt te voldoen. In dat geval kun je er zeker van zijn dat we dit voor je gaan oplossen. Blijkt het materiaal niet aan deze eisen te voldoen? Of is het artikel niet goed geproduceerd? Dan maak je natuurlijk aanspraak op garantie. Golfplaza heeft als Premium dealer van alle top golfmerken een 'niet goed geld terug' policy. Het product dient binnen 30 dagen geretourneerd te worden of in één van onze filialen afgegeven te worden. Met de Golfplaza Clubcard zelfs binnen 60 dagen.

Lees de voorwaarden hierover in onze retourpolicy

Andere problemen als bijvoorbeeld slijtage of buitengewoon gebruik vallen ook buiten onze garantie procedure.

Klachten
Is uw bestelling niet compleet, is er iets stuk of ontbreekt er een onderdeel? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via ons contactformulier of bel onze klantenservice op 085 076 0600. Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur. Indien de klacht gegrond is, lossen wij het probleem zo snel en goed mogelijk voor je op en wel binnen 3 werkdagen.
Vraag over garantie of klacht over uw bestelling? Neemt u dan contact met ons op. De wettelijke garantieperiode verschilt per product.

Retour zenden 
Het product dient goed verpakt (indien mogelijk in originele staat en verpakking) teruggestuurd te worden naar Golfplaza. U kunt ook het product bij één van onze winkels afgeven. Bij artikelen die u van ons met een defect ontvangt en u retourneert via de post krijgt u de verzendkosten vergoed. Het is helaas niet mogelijk het product bij de chauffeur om te ruilen of mee terug te geven. 

Via het herroepingsformulier kunt u de producten aan ons retourneren. Download het formulier via deze link. 
Denkt u er aan om het juiste adres en telefoonnummer te vermelden!

Afleveradres retouren: 

GolfPlaza Vianen
Stauartweg 1A 
4131NH  Vianen

klantenservice@golfplaza.nl

Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Het verwerken van een retourzending duurt ongeveer een week. Het totaalbedrag wordt na ontvangst van het artikel binnen een termijn van 2 weken teruggestort naar uw bankrekening. Wacht uw volgende rekeningoverzicht af. 
Staat uw retourzending daarop niet verwerkt, neem dan contact op met de klantenservice.

Kwaliteit en service met een lach staan bij Golfplaza hoog in het vaandel