Bedenktijd

Het product voldoet niet aan uw verwachtingen. Wat moet ik doen?
U kunt het product binnen 30 werkdagen terugsturen, mits in originele staat en verpakking , indien redelijkerwijs mogelijk. Het is helaas niet mogelijk het product bij de chauffeur om te ruilen of mee terug te geven. Via het herroepingsformulier kunt u de producten aan ons retourneren. Download het formulier via deze link.

 Afleveradres retouren:

  • Golfplaza 
  • Stuartweg 1A
  • 4131NH, Vianen

Mijn bestelling is niet compleet.
Zodra er meerdere producten besteld zijn is de kans aanwezig is dat deze producten via verschillende vestigingen verzonden wordt. Het is mogelijk dat uw bestelling dan in meerdere delen bij PostNL aangeboden wordt. 

Er kan dus uiterlijk 2-3 werkdagen verschil zitten qua levertijd. Wij adviseren u dan ook deze tijd in acht te nemen.

Is uw bestelling niet compleet, is er iets stuk of ontbreekt er een onderdeel?
 

Neemt u dan contact met ons op via 085 0760600. Wij zullen u adviseren en helpen het probleem op te lossen.

Vraag over garantie of klacht over uw bestelling? 
Neemt u dan gerust contact met ons op. De wettelijke garantieperiode verschilt per product. 

Golfplaza staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.

Een door Golfplaza, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden.

Wanneer krijg ik mijn geld terug? 
Het verwerken van een retourzending duurt ongeveer een week. Het totaalbedrag plus de bijdrage in de verzendkosten (niet de retour verzendkosten) wordt uiterlijk binnen 30 dagen teruggestort naar uw bankrekening. Wacht uw volgende rekeningoverzicht af. Staat uw retourzending daarop niet verwerkt, neem dan contact op met de klantenservice.