Golfplaza UTR Utrecht

Golfplaza Utrecht gaat verhuizen! Alles moet weg, super sale! Zomerkleding tot 70% korting. Diverse tassen, cartbags en standbags tot wel 40% korting. Diverse putters 70% korting. Hybrids en fairwoods vanaf €10,- euro. En nog veel meer... 

De actie is geldig vanaf nu en geldig tot 31 december 2017. Let op: OP=OP, de actie is alleen geldig in het filiaal in Utrecht.


U zult verbaasd staan van de grootte van deze indrukwekkende Golfmegastore. Nog maar niet te praten over de unieke locatie in stadion De Galgenwaard. Deze super grote winkel heeft werkelijk alles in huis. Een enorm assortiment clubs en tassen, trolleys, ballen, accessoires echt te veel om op te noemen. Op de prachtige kledingafdeling vind u de nieuwste mode trends van vele bekende merken en ook de schoenenafdeling zal u verbazen. In onze afslagkooien kunt u onder begeleiding clubs uit proberen. Let ook even op het prachtig kunstwerk wat daar op de muur is geschilderd. Voor de kleintjes is er een gezellig kinderhoekje en u kunt ook even genieten van een lekker kopje koffie of thee aan onze koffie bar. 


Service en garantie zijn onze sleutelwoorden, maar ook het adviseren alvorens u een nieuwe uitrusting aanschaft. Of dit nu schoenen zijn of een complete aangepaste set, u wordt deskundig geadviseerd want ons personeel is uitstekend op de hoogte van alle facetten in deze sport. 

Natuurlijk is de prijs niet onbelangrijk, voor de laagste prijzen van Nederland moet u echt bij Golfplaza zijn ! Al bijna 15 jaar lang bewijzen wij al de voordeligste van Nederland te zijn. Door deze uitbreiding zullen onze prijzen alleen nog maar scherper worden. 

Kom nu naar Golfplaza en laat u overtuigen. 

Bij Golfplaza slaa(g)t u betaalbaar beter!

Parkeren: Volop parkeergelegenheid. Rechts naast de winkel kunt u in de parkeergarage Q-park parkeren. Dit kost 2 EURO per uur.

Bij de ingang van het stadion voor de FC Utrecht fanshop (Herculesplein 241) kunt u ook parkeren . Hier kunt u het eerste half uur gratis parkeren en op een paar minuten loopafstand kunt u onze megastore vinden. Voor grote aankopen lopen wij graag met u mee naar uw auto.

 

Adres

Herculesplein 371
3584 AA, Utrecht
Telefoon 030-6345400

Openingstijden
Maandag10:00 tot 18:00
Dinsdag10:00 tot 18:00
Woensdag10:00 tot 18:00
Donderdag10:00 tot 21:00
Vrijdag10:00 tot 18:00
Zaterdag10:00 tot 17:00
ZondagGesloten
Golfplaza UTR Golfplaza UTR Golfplaza UTR Golfplaza UTR

Routebeschrijving