Golfplaza NH Amsterdam

GOLFPLAZA AMSTERDAM IS VANAF VOLGENDE WEEK ALLEEN NOG GEOPEND OP DE VOLGENDE DATA: 

VRIJDAG 18 SEPTEMBER (10-18 uur)
ZATERDAG 19 SEPTEMBER (10-17 uur)
VRIJDAG 25 SEPTEMBER (10-18 uur)
ZATERDAG 26 SEPTEMBER (10-17 uur)

GOLFPLAZA AMSTERDAM IS DEFINTIEF GESLOTEN
VANAF 27 SEPTEMBER 2020


Golfplaza heeft meer dan alleen de allerlaagste prijzen..

De golfsport is nog steeds groeiende. In Amsterdam en omgeving zit een grote concentratie golfbanen. Het is daarom voor de golfers in en rond Amsterdam een echte verrijking met zo’n voordelige Golfmegastore.

Naast een prachtig assortiment probeert Golfplaza de klant met de laagste prijs naar de winkel te krijgen. “We kopen rechtstreeks en groot in, en dat prijsvoordeel zie je in onze verkoopprijzen terug. En dat roepen we niet alleen, het is ook echt zo. Niet voor niets was Golfplaza de eerste golfwinkel die de laagste prijs garantie op hun golfartikelen hanteerde.

Naast de prijs is er onder andere ook een Golfplaza clubfitting center met de meest technisch geavanceerde meetinstrumenten en gecertificeerde clubfitters waardoor een golfclub/set “op maat maken” echt niet duur is of lang hoeft te duren.

Er is een aparte kids corner waar ook onze jonge golfers hun hart op kunnen halen. Ze kunnen terecht voor clubs, kleding en schoenen en nog veel meer. Ook is er een lounge hoek waar u even alle informatie kunt laten bezinken en gebruik kunt maken van een heerlijk kopje koffie of thee uit de koffiecorner. Om een bezoek aan de winkel nog makkelijker te maken beschikt Golfplaza over gratis parkeerplaatsen voor de deur! Adres: Klimopweg 19 in Amsterdam.

Neem hieronder ook eens een kijkje in onze winkel. 

Adres

Klimopweg 19
1032 HZ, Amsterdam
Telefoon 020-4234002

Openingstijden
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00 tot 18:00
Zaterdag10:00 tot 17:00
ZondagGesloten
Golfplaza NH Golfplaza NH Golfplaza NH Golfplaza NH

Routebeschrijving