Golfplaza NB Eindhoven

We zijn heel blij om u weer te mogen verwelkomen in onze winkels! Het is nu mogelijk om op afspraak te komen winkelen.

Van te voren dient hiervoor een afspraak ingepland te worden. U kunt hiervoor telefonisch of via e-mail contact opnemen met het desbetreffende filiaal.

Uiteraard blijft het ook mogelijk om producten telefonisch of via e-mail te bestellen en daarna (na betaling) bij één van de Golfplaza winkels af te halen. Als u voor 15:00 uur artikelen reserveert, kunt u uw bestelling de volgende dag al ophalen (indien nog beschikbaar).

Tevens kunt u ook gewoon via onze webshop terecht voor al uw golfartikelen!

Voor meer informatie klik hier.

De Geldropseweg wordt volledig opnieuw ingericht. De werkzaamheden vinden fasegewijs plaats en zijn eind 2021 afgerond. Golfplaza Eindhoven blijft gewoon bereikbaar gedurende deze werkzaamheden.

 

Golfplaza heeft meer dan alleen de allerlaagste prijzen..

Golfplaza, gevestigd in hartje Eindhoven is het adres voor al uw golfartikelen. Wij hebben alles op het gebied van uw favoriete sport tegen de allerlaagste prijzen. 

Ons assortiment is super uitgebreid en alle grote merken zijn hierin vertegenwoordigd. In onze ruim opgezette winkel staan alle artikelen overzichtelijk opgesteld. U komt er echt ogen te kort want keuze is er in overvloed! U kunt bijvoorbeeld kiezen uit honderden tassen, putters, losse clubs, complete sets en accessoires. Ook in kleding en schoenen zijn we ruim gesorteerd. Service en garantie vinden wij zeer belangrijk, maar ook het adviseren alvorens u een nieuwe uitrusting aanschaft. Of dit nu schoenen zijn of een complete aangepaste set, u wordt deskundig geadviseerd want ons personeel is uitstekend op de hoogte van alle facetten in deze sport. 


Kortom: Als u bij ons niet slaagt, slaagt u nergens! 

Graag tot ziens bij Golfplaza Eindhoven

 

Adres

Geldropseweg 87
5611 SE, Eindhoven
Telefoon 085 - 0760600

Openingstijden
Maandag10:00 tot 18:00
Dinsdag10:00 tot 18:00
Woensdag10:00 tot 18:00
Donderdag10:00 tot 18:00
Vrijdag10:00 tot 18:00
Zaterdag10:00 tot 17:00
ZondagGesloten
Golfplaza NB Golfplaza NB Golfplaza NB Golfplaza NB

Routebeschrijving