Golfplaza Clubfitting CenterIedere Golfer is uniek en heeft o.a. een eigen swingstijl, lichaamsopbouw, coördinatie en swingsnelheid. Tijdens een uitgebreid gesprek worden al deze – en andere –aspecten doorgelicht. Pas daarna gaat men ballen slaan in de golfsimulator om een swinganalyse te maken. Het fitten van golfclubs kan met de topmerken in de golfwereld zoals Callaway, TaylorMade, Wilson, Ping, Titleist.

Eerst zal een ervaren specialist, na een intakegesprek, uw clubs aan een optische keuring onderwerpen. Hierbij kan de specialist u van tips voorzien m.b.t. regrippen of indien nodig vervanging van uw materiaal. Golfplaza gaat uit van een deskundig opgesteld stappenplan om zo tot het gewenste resultaat te komen.

 

Zien uw golfgrips er uit als op deze foto? Dan wordt het echt tijd om uw clubs te laten regrippen. Ook dit kan Golfplaza snel en vakkundig voor u uitvoeren. Ga niet met verouderde grips de golfbaan in. Ook hier kunnen wij u goed in adviseren. Een ruim assortiment golfgrips voor al uw clubs is altijd voorradig.

Hebt u nog geen golfclubs? Ook startende golfers zijn welkom om zich te laten adviseren in de keuze van een golfset.