Megmeister

 

Megmeister Baselayer Sportwear. Het merk is zeer populair onder voetballers en diverse profclubs maken gebruik van de producten van dit merk. Denk hierbij aan baselayer en compressie kleding. Vanuit het Verenigd Koninkrijk is dit merk nu stappen aan het zetten aan het Europese vasteland.

 Het overall oordeel is dat deze kleding niet alleen geschikt is voor voetballers, wielrenners maar ook voor lopers en natuurlijk golfers! Wanneer je als golfer overweegt om in verband met de kou nog een baselayer shirt aan te schaffen, denk dan niet direct aan de populaire merken maar zeker ook aan Megmeister.

 Het eerste dat opvalt aan de kleding is dat het seamless is en daardoor lekker aanvoelt, de stof rekt ook lekker mee. Tijdens het lopen blijft de baselayer erg mooi op zijn plaats zitten...niet alleen als je 10 minuten aan het lopen bent maar ook tijdens een lange duurloop waarin het flink zweten is en een uitgebreide 18 holes golfronde. En juist tijdens een prettig golfrondje wil je je niet storen aan kleiding die niet lekker zit. Je merkt ook dat de afvoer beter werkt dan andere vergelijkbare shirts.

Van het 'lubberen' wat nog wel eens ervaren kan worden heb je bij Megmeister totaal geen last. Bovendien is het ook warm genoeg, de kleding is getest bij temperaturen rondom het vriespunt, waarbij je ruim voldoende had aan zowel de baselayer als een jacket/windstopper, 2 lagen zijn meer dan voldoende. De kwaliteit van Megmeister is en blijft bij veelvuldig gebruik en wassen mooi!

Kortom, dit product is niet alleen voor golfers die de koude niet schuwt, maar ook voor andere outdoor sporten en een echte aanrader! Probeer de Baselayer en u wilt niets anders meer.

 

Filteren

3 artikelen